ОУ "Христо Ботев" - гр. Варна
Иновативно училище
Основно меню

Награда за Симеон Иванов Събев, ученик от IIIа клас за участие в VIII- ми Национален конкурс за кукли "В очакване на Коледа"

Награда за Симеон Иванов Събев, ученик от IIIа клас в ОУ "Христо Ботев", град Варна, участник в VIII- ми Национален конкурс за кукли "В очакване на Коледа".
За Осма поредна година сдружение „Усмивка“ гр. Бургас съвместно с читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1985“ организират Национален конкурс за изработка на кукла „В очакване на Коледа“ – тема на конкурса „С кукла Ная – творя, уча и играя“.
Куклата на Симеон Събев е класирана в категория: Фолклорна кукла. Тя ще заеме своето достойно място под "Елхата на доброто" в областна администрация Бургас, след което ще се озове в прегръдките на дете в неравностойно положение. Мотото на конкурса е: "Деца творят за деца". Ние, учителите на Симеон Събев: г-жа Върбинка Любчева и Станислава Смилкова, се гордеем с наградата и приветстваме всички участници за добрината и благородството. Подадената топла детска ръка ще намери свой приятел. Всички участници ще получат грамоти, а победителите и награди.
Светли празници на всички! Да бъдем по-добри!